Ο διεθνούς φήμης Έλληνας ερμηνευτής Γιώργος Νταλάρας και η Πρόεδρος Coeurs pour Tous Hellas "Καρδιές για Όλους" Άννα Γριμάνη σε ζωντανή σύνδεση απο το Μέγαρο Μουσικής στην εκπομπή "Στάση ΕΡΤ" με τον Ανδρέα Ροδίτη και τη Σόνια Φίλη με αφορμή τη συναυλία αφιέρωμα στον Δημήτρη Λάγιο στο Μέγαρο στις 22/2/2017, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Coeurs pour Tous Hellas για τα παιδιά με συγγενή καρδιοπάθεια με αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών. 

Γιώργος Νταλάρας: "Είναι σημαντικό για εμάς να συμμετέχουμε με το δικό μας συμβολικό τρόπο σε αυτό το μεγαλειώδες έργο του Καθ. Α. Καλαγκού και των συνεργατών του."

Άννα Γριμάνη: "Αυτή είναι μία συγκινητική συναυλία γιατί συναντώνται ο πολιτισμός της τέχνης και ο πολιτισμός του ανθρωπισμού. Μέσα σε ένα χρόνο λειτουργίας του Ιδρύματος, έχουμε καταφέρει να καλύψουμε τα νοσήλεια για τις επεμβάσεις 59 άπορων παιδιών, υποκαθιστώνας την έλλειψη που υπάρχει στο δημόσιο τομέα στο πεδίο της καρδιοχειρουργικής.". 

Η Δρ. Αφροδίτη Τζίφα, Διευθύντρια της Παιδοκαρδιολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Παίδων ΜΗΤΕΡΑ και επικεφαλής του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Coeurs pour Tous Hellas, μιλά στο Livemedia.gr για το έργο του Ιδρύματος, τον Καθηγητή Αυξέντιο Καλαγκό και την επιστημονική του ομάδα καθώς και τη φιλανθρωπική συναυλία "Όμορφη και Παράξενη Πατρίδα" την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:00 στο Μέγαρο Μουσικής.

To video διαθέσιμο εδώ 

Η εκπομπή «Με Αγάπη» με τη Μαρί Κυριακού στον ANT1 παρουσιάζει το Διεθνές Ίδρυμα «Καρδιές για όλους» του καρδιοχειρουργού Αυξέντιου Καλαγκού και την πρώτη του συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα στις 22 Φεβρουαρίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος, που είναι η αρωγή των άπορων και ανασφάλιστων παιδιών με συγγενή καρδιοπάθεια της χώρας.

Η εκπομπή διαθέσιμη εδώ 

Δείτε περισσότερα για τη συναυλία εδώ